Un jove de 23 anys, veí de Cassà de la Selva, va morir la matinada de dilluns en un accident de moto a l'avinguda Lluís Pericot, a l'entrada de Girona. El motorista, Guiu Bosch Masllorens, viatjava sol quan, per causes que es desconeixen, va patir l'accident quan tornava de matinada en un pis que compartia a la ciutat.

Poc abans d'un quart de cinc de la matinada de dilluns, la central de comandament de la Policia Municipal va rebre l'avís que s'havia produït un accident de trànsit a l'avinguda de Lluís Pericot, davant del número 112, va informar la policia. El jove conduïa en direcció al centre de Girona quan, per causes que es desconeixen, va patir l'accident i va resultar mort.

El jove era l'únic ocupant de la motocicleta i, segons les primeres investigacions de l'accident, tot apuntava que no hi havia cap altre vehicle implicat en els fets. Per la seva part, el Servei d'Emergència Mèdiques (SEM) va informar també que, després de rebre l'avís, van desplaçar immediatament dues ambulàncies, una unitat bàsica i una altra avançada medicalitzada. Tot i això, en arribar fins al lloc de l'accident, no van poder fer res per salvar-li la vida.

La notícia va colpir el municipi de Cassà, on el jove i la seva família són molt coneguts i estimats.