Els lladres del «cop de roc» han tornat a actuar a Salt. En aquest cas en una òptica del centre de la vila i dels mateixos propietaris d'una farmàcia que està al cantó i que ja va ser assaltada el mes de març passat.

En aquesta ocasió, com es veu a les imatges enregistrades a la botiga, un lladre tot sol va fer un cop de roc a l'aparador, va entrar a dins del local del carrer d'Àngel Guimerà i després se'n va emportar els diners de la caixa registradora així com també diverses ulleres.

El lladre va actuar sol i anava vestit de negre, amb guants i ben tapat de la cara perquè no el reconeguessin. Va anar molt ràpid a fer el robatori i va fugir de l'establiment.

Aquest tipus de robatori amb un modus operandi similar ha tingut lloc a Salt i a Girona ciutat en els darrers mesos -en farmàcies i botigues-.

En el cas de l'Òptica Salt, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt van rebre l'avís pels volts d'un quart i cinc de dies de la matinada del robatori. Van anar fins al lloc dels fets i es van trobar que a dins de l'aparador hi havia un roc de grans dimensions i ple d'ulleres trencades.

Un cop a dins de la botiga van trobar que el lladre havia anat directe a caixa però que també havia aprofitat per emportar-se algunes ulleres.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Salt han obert una investigació arran del succés. No es descarta que darrere d'aquest robatori hi hagi el mateix autor dels últims fets a Salt, Girona o Bescanó. Ja que el modus operandi és gairebé idèntic.

El fet recent més conegut és el que va ocórrer el 8 de juliol també a Salt. Van assaltar de matinada una farmàcia de Salt a cop de roc i en van robar la recaptació. El lladre no va ser ni un minut a dins de l'establiment i va agafar els diners de la caixa, uns 480 euros.