L'Ajuntament de Salt va aprovar al ple ordinari celebrat aquest dilluns el nou reglament del taxi amb els vots favorables de tots els grups municipals a excepció de Canviem Salt, que es va abstenir. L'Ajuntament saltenc, d'aquesta manera, segueix els passos de Girona, que ja va fer-ho el març, i s'espera que Sarrià de Ter ho faci properament.

El regidor de Serveis Generals i Mobilitat, Toni Vidal, va felicitar el col·lectiu dels taxistes per la capacitat demostrada de visió àmplia i de facilitar d'aquesta manera els serveis a l'àrea metropolitana de Girona.

Amb la nova ordenança, Girona, Sarrià de Ter i Salt unifiquen les seves zones permetent que els taxis de les tres ciutats puguin operar a qualsevol dels tres municipis sota les mateixes normatives.

Les negociacions, que van començar fa anys i que han comptat amb la participació dels taxistes, finalment van permetre arribar a un acord satisfactori per a totes les parts. Durant aquests darrers mesos durant els quals la nova ordenança ja ha estat operativa a Girona, s'han detectat ajustos necessaris que milloren el reglament inicialment pactat i que l'Ajuntament de Salt ja ha incorporat directament, com ara poden ser la modificació dels horaris i els dies de descans.