Les obres per reurbanitzar la cruïlla de la Gran Via de Jaume I amb el carrer Eiximenis ja han començat. Es tracta del punt on fins fa uns mesos hi havia un quiosc que es va acabar enderrocant enmig d'una polèmica després que els seus responsables, que portaven el quiosc des de feia més de tres dècacades, impulsessin una reexida recollida de firmes. El negoci feia anys que funcionava però l'Ajuntament va decidir no prorrogar-li la llicència al·legant una reforma urbanística i dee mobilitat a les obres.

Els treballs costen 17.375 euros i duraran un mes, segons ha apuntat el tinent d'alcaldia d'Urbanisme, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà. Les tasques han de permetre un accés a un aparcament privat i un de públic del barri dle Mercadal des de Jaume I. Ara mateix només hi poden accedir fent volta, entrant a la zona pel carrer Nord.

L'Ajuntament, en un document de l'alcaldessa, Marta Madrenas, també exposava altres motius per no renovar el permís municipal: Ja no cal facilitar l'accés a la informació perquè hi ha Internet; perquè els quioscos venen productes que no són revistes i diaris i perjudica a negocis propers; i perquè a la Gran Via I ja no hi passa tanta gent com abans ni té tant la funció de guiar els vianants forans.