Els Mossos d´Esquadra de la comissaria de Girona busquen el presumpte autor d´uns tocaments a una dona de 75 anys aquest diumenge al parc del Migdia de Girona. La víctima va denunciar els fets el mateix dia al migdia i assegura que un home jove se li va acostar, anava amb el penis a fora i li va tocar el cul.

Segons explica en la denúncia, pels volts de dos quarts de vuit ella i una amiga seva van anar a donar menjar als gats que hi ha a la zona del parc del Migdia. Quan eren allà van veure un home que s´estava exhibint i mostrava els genitals, segons va avançar la Cadena SER i va confirmar Diari de Girona.

Elles van seguir donant menjar als gats però, després, segons va explicar la víctima a la policia, va sortir l´home de cop al seu cantó, se li va apropar i li va tocar el cul.

La víctima va arrencar a córrer en veure´s sorpresa per l´home que li hauria fet els tocaments i va caure a terra. Després va cridar i l´home va fugir en sentir-se descobert.

La dona va denunciar els fets el mateix diumenge als Mossos d´Esquadra de Girona, que busquen el presumpte autor d´un delicte d´abús sexual.

Aquest no és el primer cop que es produeix un cas amb contingut exhibicionista al parc del Migdia de Girona. L´agost de l´any passat, la Policia Municipal de Girona va haver d´actuar perquè un home es masturbava en un banc a prop d´una quinzena de nens que jugaven als gronxadors del parc. L´home, un jubilat que viu a Girona, va rebre una sanció administrativa per comportament indecorós.