Un accident de trànsit a Girona va acabar amb una imatge espectacular: restes de vehicles per terra, una dona ferida i destrosses a l'edifici de la Seguretat Social de Girona, que es troba a tocar de la frontissa de la carretera Santa Eugènia. Tot i l'aparatositat del xoc, finalment les conseqüències van ser menys greus que les destrosses.

L'accident de trànsit va produir-se pels volts de les set del matí a l'avinguda de Josep Tarradellas, a l'altura de la seu de la Tresoreria de la Seguretat Social.

La Policia Municipal de Girona investiga el succés però tot apunta que un turisme va desplaçar-ne un altre cap al lateral i van acabar xocant. Amb la mala sort, a més, que un dels cotxes va impactar contra la barrera que hi ha en aquesta avinguda, un fanal i aquest de retruc, contra un vidre de l'edifici de la Tresoreria.

Aquesta trencadissa va provocar danys materials no només als dos vehicles sinó a l'edifici en qüestió i al mobiliari urbà.

A causa de l'accident, es va haver de tallar l'avinguda Tarradellas abans d'arribar a la frontissa de la carretera Santa Eugènia perquè hi treballessin els efectius d'emergències. La conductora d'un dels vehicles, de 43 anys, va resultar ferida de poca gravetat. El SEM la va evacuar en una ambulància cap a l'hospital Josep Trueta de Girona.

En paral·lel els Bombers, la Policia Municipal i el servei de neteja van netejar la calçada que va quedar plena de peces a causa del fort impacte. I també van retirar el fanal i el vidre del tercer pis de l'edifici de la Seguretat Social que va quedar destrossat per l'accident.

Al lloc dels fets s'hi van acumular molts curiosos que volien veure què havia passat, sortosament, en una hora que encara no hi havia famílies portant els nens a l'escola Maristes, que es troba a tocar.