GiModa converteix Girona en l'epicentre de la moda durant els propers tres dies. Un homenatge al dissenyador de referència mundial Elio Berhanyer, i una jornada dedicada a la moda sostenible centraran aquesta nova edició, que compta amb onze dissenyadors i firmes professionals.

GiModa va arrencar ahir amb una desfilada de la firma catalana Yerse al Teatre Municipal de Girona. Yerse, amb més de 50 anys de trajectòria referent en el gènere de punt , presentava la seva col·lecció primavera-estiu 2017 The Sea & the beach que es caracteritza per teixits bàmbola, vaporosos, ratlles, estampats geomètrics i flors gegants. Abans es va fer la inauguració de l'edició d'aquest any amb l'assistència de l'alcaldessa, Marta Madrenas, i la presidenta d'Agimod, Sílvia Castelló.

Prèviament, es va fer una trobada on es va poder conversar amb el dissenyador de referència mundial Elio Berhanyer, el gran protagonista de l'edició d'aquest any. Els organitzadors van voler reconèixer la trajectòria d'aquest gran mestre i creador de 88 anys, un dels dissenyadors de moda més reconeguts d'Espanya i amb una gran projecció internacional i una de les grans figures de la moda que han inspirat i inspiren les noves generacions.