Chema Sánchez va guanyar dimecres la primera cursa de Cambrers de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. L´activitat es va celebrar a les onze del matí al bell mig de la Rambla Llibertat. Inicialment, la competició s´havia de celebrar en una altra data però es va postposar per culpa de la pluja.

Aquesta cursa és una reedició de la que es celebrava a l´escola fa molts anys, quan estava situada al barri de Sant Narcís. A la cursa s´hi van inscriure un total de setze alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de serveis en restauració i alumnes del cicle formatiu de grau superior de direcció de restauració.

La presentació i dinamització de la cursa la varen dur a terme els alumnes del cicle de grau superior de guia-animació turística. El jurat va estar format per Joan Morillo, maître i propietari del restaurant Divinum de Girona i per Roger Viusà, sommelier i propietari del restaurant Plaça del vi 7.

Després de Chema Sánchez, en segon llocs s´hi va classificar Roberto Urresti, mentre que la tercer a plaça va ser per a Pau Ponsdomènech