Aquest dijous de matinada, els veïns de Sant Narcís que viuen a la zona del carrer Josep Maria Gironella van tenir una nit complicada perquè van començar a sentir que un parell de persones es dedicaven a intentar robar en cotxes que estaven aparcat sota de les vies del tren. Intentaven forçar els panys i obrir els maleters, segons fonts testimonials. Ràpidament van alertar la policia i els Mossos d'Esquadra, que quan van rebre l'avís a la Sala de Coordinació Operativa van dirigir-se a lloc amb una patrulla.

Pels voltants de les dues de la matinada, els agents van trobar un jove amagat entre dos vehicles estacionats. El noi portava una gorra de color negre, fet que s'ajustava a les descripcions facilitades per un testimoni. I a més, els policies van localitzar tres turismes amb signes d'haver estat forçats.

Per tot això, els Mossos van detenir l'home, que anava sense identificar, i a més, durant l'escorcoll se li trobar una navalla. El detingut es tracta d'un jove de 26 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut. Va acabar arrestat per un robatori amb força a l'interior de vehicle, en grau de temptativa.

El mateix dijous va passar a disposició judicial i el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs.