Un total de 23 restaurants de Girona participaran a la ruta de tapes de la ciutat, que en aquesta segona edició s'ha batejat com a Tapa&Tapa. Cada establiment oferirà una tapa pròpia creada per a aquesta cita acompanyada d'un quinto d'Estrella per 2,5 euros.

La proposta està organitzada per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona i Estrella Damm. Es tracta de la seva segona edició, que es va estrenar l'any passat per aquestes dates sota el nom de Tapa't Spring & Estiu. Després de l'èxit assolit en aquella ocasió, l'organització ha volgut mantenir el mateix format, de manera que tots els participants puguin dissenyar-se la seva pròpia ruta pels establiments participants i així puguin tastar tantes tapes com vulguin i en l'ordre que desitgin. D'aquesta manera, animen a passar per més d'un local i poder conèixer Girona «anant de tapes».

Per tal que la ruta sigui més participativa, un cop més es proposen diversos concursos: Premi Tapa Popular (en què els clients podran votar la que més els agradi), Premi tapa que millor marida amb Estrella Damm (que comptarà amb un jurat professional) i un Premi Tècnic, que escollirà la millor recepta. Els guanyadors de cada categoria passaran a la semifinal del concurs Tapa de l'Any de Catalunya.