Temps de Flors 2017: Alerta amb la mobilitat

El consistori alerta que espera que aquests dies seran complicats i demana als gironins que deixin el cotxe a casa

11.05.2017 | 06:30
Temps de Flors 2017: Alerta amb la mobilitat

Segons les dades d'un estudi fet a través del mòbils dels visitants, en l'edició del 2016 de Temps de Flors 2017 van passar per la cita floral 254.455 persones (un 4% més que l'any anterior) i, d'aquestes, un 14% eren de fora de Catalunya. Enguany, el consistori també treballa amb la previsió de rebre milers de visitants.

Per això, han fet algunes recomanacions perquè esperen que siguin dies "complicats". L'alcaldessa, Marta Madrenas, demana als gironins que deixin el cotxe a casa i durant aquells dies es moguin a peu arreu. Pels que venen de fora, es demana que ho facin en transport públic.

L'ajuntament ha renovat el conveni amb Renfe i ofereix descomptes del 35% en el preu del bitllet. Durant Temps de Flors 2017, la companyia oferirà 100.000 seients a Rodalies i incrementa en 2.500 seients l'oferta d'alta velocitat.

Des del punt de vista de la seguretat, des del consistori defensen que disposen del Pla de Protecció Oficial per fer front a possibles aglomeracions. A més, l'alcaldessa ha detallat que mensualment es reuneix la Junta de seguretat per avaluar el funcionament de la ciutat. Madrenas ha dit que es prendran les mesures que corresponen al moment actual d'alerta antiterrorista (nivell 4) però no n'ha donat més detalls.

Consulta el nostre Especial Temps de Flors

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema