7 nens entre 3 i 11 anys han resultat ferits amb traumatismes i fractures de diversa consideració, aquest diumenge, 7 de maig, a la tarda, segons les darreres informacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els nens jugaven amb un castell inflable en un restaurant de Caldes de Malavella, al Veïnat de les Mateues. L´avís s'ha rebut al telèfon d'emergències 112 poc abans de les 16.00 hores.

Una nena de 6 anys ha estat traslladada en estat greu amb helicòpter a l'Hospital de la Vall d'Hebron; un nen de 9 anys greu amb helicòpter al Parc Taulí de Sabadell; una nena de 7 anys en estat greu traslladada amb ambulancia al Josep Trueta de Girona; dues nenes de 7 anys menys greus al Trueta; un nen d'11 anys lleu al Trueta i una nena de 3 anys lleu al Trueta de Girona.

Al lloc s'han traslladat 8 patrulles dels Mossos d'Esquadra; així com 6 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet la primera assistència sanitària i suport fins a l'evacuacio dels ferits i han format la cel·lula d'avaluació amb SEM i Mossos d'Esquadra; efectius de la Policia Local de Caldes de Malavella, 7 ambulancies del Sistema d'Emergències Mèdiques, 2 helicòpters i un comandament per a l'assistència sanitària i trasllat dels ferits, així com l'equip de psicòlegs del SEM per atendre les famílies.

Representants institucionals han mostrat la seva preocupació, en xarxes socials, per la mainada afectada per l'accident:

Els Mossos d'Esquadra obriran una investigació per tal d'aclarir les circumstàncies de l'incident. El castell inflable hauria sortit volant i s'ha desplaçat uns quants metres.