Més barracons a l'escola Les Arrels de Salt, sense cap previsió per a un edifici

L'Ajuntament aprova una bonificació a la Generalitat de l'impost de construccions perquè hi posi nous mòduls

26.04.2017 | 06:30
L´escola Les Arrels està en un solar a tocar del parc hospitalari.

L'Ajuntament de Salt va aprovar dilluns bonificar a la Generalitat la quota tributària de l'impost de construccions per tal que posi més barracons a l'escola Les Arrels. L'equipament va estrenar ubicació al curs 2014-15 amb un grup de barracons. Anteriorment, havia estat quatre anys al pati de l'escola Mas Masó també amb mòduls prefabricats. Aquesta bonificació va tenir els vots a favor de tot els partits a excepció de Canviem Salt, que es va abstenir, i de Ciutadans, que hi va votar en contra. Els arguments: estan farts de barracons al municipi. Un raonament que també compartien altres grups que, no obstant això, van decidir votar-hi a favor per no perjudicar el deslegament del centre, que ha de créixer dues línies i tindrà un o dos barracons més, en funció de la mida del mòdul. Pel PSC, la seva portaveu, Iolanda Pineda, va lamentar que la vila tingui tants centres en mòduls i va demanar celeritat per desenvolupar el sector sud de la vila, on es preveu una reserva per un equipament educatiu. Un cop cedit, «la Generalitat ja no tindrà excusa per no construir-lo», va dir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema