El pare de la nena de 6 anys que aquest dimecres va caure del balcó d'un segon pis a Girona va deixar la petita sola a casa per anar a fer unes gestions al banc. Aquesta és la versió que ell va explicar davant de la policia. Segons van confirmar fonts policials, dimecres al matí la nena estava al càrrec del pare. D'aquesta manera, després de prendre declaració, els Mossos d'Esquadra van imputar abandonament temporal de menors als pares de la nena.

Els fets es van produir quan faltaven pocs minuts per a les onze del matí al número 67 de l'avinguda Sant Narcís de Girona. La nena va enfilar-se a una bicicleta que hi havia al balcó i es va precipitar al buit des d'una alçada de dos pisos. Llavors, una ambulància va traslladar-la conscient i amb un trau al cap fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. Fonts del centre sanitari van confirmar que la nena es trobava estable, evolucionava favorablement i s'estava recuperant a la planta de pediatria.

La caiguda de la menor va ser des del balcó, on hi havia roba estesa, una escala de mà, una bicicleta i caixes, entre altres objectes. La nena -d'origen xinès- s'hauria enfilat a la bicicleta i hauria anat a parar a l'altre costat de la barana, tot i que abans de caure hauria intentat agafar-se a la tanca que recobreix el balcó. Malauradament, la menor no es va poder mantenir agafada i es va precipitar.