Alguns dels estands presents a l'Expojove es van mostrar molestos pel rebombori que genera la presència de l'exèrcit. No perquè no vulguessin o no els militars al saló de l'ensenyament sinó perquè temien que tota l'atenció mediàtica se centraria en aquesta polèmica.

En aquest saló hi ha una setantena d´expositors en un espai de 8.000 m2 i una quarantena de xerrades i tallers repartits en 5 sales de conferències conformen l´ExpoJove 2017, tot plegat amb l´objectiu de donar resposta a centenars de preguntes dels joves que comencen a traçar el seu futur, ja sigui per estudiar, emprendre o posar-se a treballar.

La dotzena edició se celebra del 5 al 7 d´abril al Palau de Fires de Girona i es preveu l'assistència d'uns 8.000 joves. Durant aquest dies es donarà informació actualitzada als expositors i es faran demostracions pràctiques d´activitats dels centres de Formació Professional, els estudis universitaris, les acadèmies i escoles privades d´idiomes, estètica, audiovisuals, mecànica, disseny, turisme, monitors de lleure i altres estudis superiors i complementaris.

L´ExpoJove també estrena un servei de consultoria de salut digital al que podran accedir tots els visitants que es trobin al saló a través de l´aplicació Zonetacts, recentment guanyadora del Premi Cactus. Hi haurà un grup de xat geolocalitzat i obert perquè els joves puguin plantejar preguntes sobre alimentació, emocions, sexualitat o qualsevol altre tema de salut, i un tècnic de l´Equip de Promoció de la Salut de l´Ajuntament de Girona les respondrà.