Persecució policial per Salt després que una parella se saltés un control dels Mossos al peatge de Girona Sud. Els Mossos i la Policia Local de Salt van poder detenir-los a l´altura del carrer Francesc Macià després que s´accidentessin contra un turisme.

Els dos ocupants, una dona de nacionalitat romanesa i un home de nacionalitat marroquina, viatjaven en un Audi A3 negre. La persecució va produir-se pels volts de quarts de vuit del matí quan els Mossos tenien muntat el control de trànsit al peatge de Girona Sud. Un Audi A3 negre va sortir de l´autopista i va emprendre una fugida en veure la policia, fins i tot tirant els cons a terra.

El conductor, que anava begut, va anar de forma temerària en sentit Salt, va agafar el camí dels Carlins i van acabar al carrer Francesc Macià, on van poder ser interceptats per la Policia Local i Mossos d´Esquadra, que els anaven al darrere des del moment dels fets. Els dos ocupants van acabar detinguts.El conductor es va negar a fer-se les proves del test d´alcoholèmia i drogues però presentava els símptomes clars que anava sota els seus efectes. A més, quan els agents el van voler arrestar, l´home va agredir-los i es va resistir. La dona també va fer el mateix. El conductor, que compta amb antecedents policials i que feia poc que havia sortir de la presó, va quedar detingut per ser el presumpte autor de diversos delictes: conducció sota els efectes de l´alcohol i la negativa a fer-se les proves; atemptat contra els agent de l´autoritat i resistència i desobediència a agents de l´autoritat i conducció temerària.

Mentre que la dona, que no tenia antecedents fins ara, va quedar arrestada per resistència i desobediència als agents de l´autoritat.