Un incendi en una casa de Vila-Roja va acabar amb un ferit de caràcter greu. L'únic inquilí de l'immoble va ingressar a l'hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí. Quan surti d'aquest centre hospitalari, com que està essent tractat des de fa temps pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona perquè no té família directa, aquests està previst que demanaran de nou a la Fiscalia que sigui la Fundació Tutelar que se'n faci càrrec i així pugui ingressar en un centre sociosanitari.

L'incendi es va produir quan faltaven pocs minuts per les dotze de la nit de dimecres. Fins al cap d'un parell d'hores, els Bombers no van donar l'incendi per extingit. La causa del foc apunta a una bombona de càmping gas que tenia l'home a la cuina i que va fer explosió. I llavors, de retruc, diversos pots d'esprai que també hi havia a la casa van acabar incendiant-se. Tota aquesta càrrega explosiva va provocar les flames que es van estendre per tot l'habitatge.

Els Bombers van treballar en l'incendi amb cinc dotacions, que es van desplaçar fins al número 112 de la plaça de Pablo Ruiz Picasso, una casa de dues plantes situada al grup Vila-Roja de Girona, que va quedar totalment cremada. Al lloc dels fets, a banda dels Bombers i el SEM, també hi van treballar la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra.

La tinenta d'alcalde de Serveis Socials de l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, va destacar que la víctima de l'incendi era una persona a qui Serveis Socials estava fent-li seguiment de fa temps i que havia entrat en centres sociosanitaris però n'havia demanat l'alta. Ara, com que el grau de dependència ho requereix, Paneque diu que demanaran a Fiscalia de nou que derivi la tutela a la Fundació Tutelar. I va puntualitzar que no és un cas de pobresa energètica perquè tenia tots els serveis.