Josep Ferrer Cama és el nou director del Centre Cultural La Mercè (CCM) de Girona, segons han confirmat fonts municipals. L´últim director de l´equipament municipal havia estat Xavier Mingo, que va deixar el càrrec fa cinc anys. Des de l´aleshores, la coordinació del centre l´havia assumida el cap d´àrea de Cultura de l´Ajuntament.

Ferrer era fins ara Cap de Servei dels serveis municipals de Turisme. Professor de Pedagogia de la UdG i alcalde de Torrella entre 1991 i 2003, Ferrer està fent aquesta setmana el traspàs de les seves activitats. Així ho va avançar el diari Ara, que recollia unes declaracions del regidor de Cultura, Carles Ribas, en les que expressa la seva satisfacció per «incorporar en l´àmbit de la cultura una persona amb molta experiència en l´administració i que a més pot portar un valor afegit a un espai que necessitava imperiosament la figura d´un director».

Entre les principals activitats de l´equipament cultural hi ha l´Escola Municipal d´Art (EMA) i l´Escola Municipal d´Humanitats. També hi ha la programació de l´Auditori, la sala d´exposicions i les sales de conferències.