Girona participa avui i demà a l'Expo Sports Outdoor de Barcelona, una de les fires esportives més rellevants de l'Estat. La ciutat promocionarà en aquest espai el segell de Destinació de Turisme Esportiu (DTE), que va aconseguir l'estiu del 2015. La presència en aquesta fira servirà per donar a conèixer també la Sea Otter Europe Costa Brava- Girona Bike Show, l'esdeveniment esportiu més destacat i amb més projecció internacional que se celebrarà a la ciutat aquest 2017.

Durant aquests dies, Girona presentarà l'oferta esportiva del municipi, fent especial èmfasi en les empreses especialitzades, el calendari anual d'esdeveniments esportius, els allotjaments adaptats a les necessitats dels esportistes, així com el conjunt d'atractius complementaris als pròpiament esportius que ofereix la ciutat.

La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Glòria Plana, ha ressaltat que «Girona està fent una clara aposta per posicionar-se com un referent en turisme esportiu, un producte que s'emmarca dins l'estratègia turística de la ciutat i amb el qual es pretén atraure un turisme sostenible i de qualitat, consolidar la desestacionalització turística i dinamitzar econòmicament el conjunt de la ciutat. La participació en accions promocionals com aquesta suposen una important plataforma per donar a conèixer les potencialitats de Girona com a Destinació de Turisme Esportiu. La fira se celebra paral·lelament a la Zurich Marató de Barcelona.