El Festival Flic 2017 ha premiat l'equip de la Biblioteca Massagran de Salt, com a reconeixement a la seva trajectòria i per la seva manera d'entendre i dur a terme la tasca de bibliotecaris i per la seva especial cura d'aquest espai de lectura. El Premi es lliurarà divendres en el marc de la Jornada Professional del FLIC, al Museu del Disseny de Barcelona.

El Flic promou la creació al nostre país i apropa iniciatives internacionals a les nostres terres a través del crossing art literari i posa especial atenció a incentivar l'acció literària en espais poc habituals, així com a fer-la arribar a públics amb risc d'exclusió social. El Flic, que se celebra a diverses ciutats de forma itinerant, té una programació per a les famílies, un programa per a les escoles i una trobada professional.

La Massagran és una petita biblioteca pública infantil i juvenil, de titularitat municipal i gestionada en conveni amb una empresa de serveis, és filial de la biblioteca central i està integrada a la Xarxa de biblioteques de la Generalitat. També forma part del grup de biblioteques catalanes associades a la Unesco.