Els Mossos han detingut quatre homes aquest cap de setmana per robar en dos domicilis de Girona i Sarrià de Ter. En un d'aquests, van ser els mateixos propietaris de l'immoble que van enxampar el lladre quan s'enduia la seva taula de snowboard. Van veure que la treia per la seva terrassa. A Girona també van detenir els lladres després de sortir del domicili violentat.

Els detinguts pels Mossos són quatre homes, d'entre 18 i 40 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Salt i Girona. Els quatre van quedar arrestats com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força a interior de domicili.

Els detalls

El primer dels fets es remunta a quarts d'una del migdia de divendres, en un domicili del carrer Països Catalans de la ciutat de Girona. Una trucada va alertar els Mossos que tres individus estaven robant al lloc. En arribar la patrulla va localitzar tres homes que sortien del domicili i els van interceptar.

Després de comprovar que el pany del pis estava forçat i danyat, els agents van escorcollar els sospitosos. Aquests portaven una escarpa de ferro, una clau anglesa, una clau fixa i diverses joies, presumptament robades de l'habitatge violentat. Davant les evidències, els agents van detenir els tres homes com a presumptes autors d'un delicte contra el patrimoni.

El segon dels fets va succeir diumenge, a quarts de vuit del matí. Una parella de Sarrià de Ter va enxampar un jove a la terrassa del seu domicili amb una taula de snowboard que els acabava de robar. A més, van veure que en un racó del jardí, l'home havia apilonat una radial i una màquina desbrossadora amb intenció d'emportar-se-les.

Fugir en bicicleta

En veure's sorprès el jove va fugir amb una bicicleta direcció Girona. Va ser localitzat i detingut per una patrulla de Mossos de paisà que estava per la zona en aquells moments.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van quedar en llibertat després de declarar amb l'obligatorietat de presentar-se davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona quan siguin requerits.