El Girona City Convention Bureau del Palau de Congressos ha presentat el projecte Olot-Girona-Lloret (OGL) en el 29è Congrés Nacional d'Empreses Organitzadores Professionals de Congressos (OPC). Ho ha fet conjuntament amb Reunions entre Volcans i el Lloret Convention Bureau en unes jornades celebrades fins ahir al Palau de Congressos de Lleida on hi han participat 270 professionals de tot l'Estat. El congrés és un dels principals esdeveniments professionals que se celebren cada any en el segment de meetings, incentius, convencions, esdeveniments i congressos.

El Girona City Convention Bureau, que tenia estand propi al congrés, va participar a la taula rodona «Noves formes de comercialitzar per crear valor», juntament amb la presidenta d'OPC Spain, Matilde Almandoz, i el director general de Turisme de la Comunitat de Madrid, Carlos Chaguaceda.

La tinenta d'alcaldia de Promoció Econòmica, Glòria Plana, va mostrar la satisfacció del consistori per participar al debat, «una acció que reforça el fet que el projecte OGL és una col·laboració única i original que reflecteix perfectament com tres territoris aparentment molt diferents troben nexes d'unió que els permeten realitzar una comercialització conjunta i accedir a un nou espai dins el mercat».