L'Associació de Veïns de Sant Narcís conjuntament amb la Federació d'Associacions de Veïns de Girona inicia avui una nova recollida de signatures per exigir i donar suport a l'Ajuntament perquè aprovi en un ple municipal la necessitat de portar Adif als tribunals per les presumptes irregularitats en mesures de seguretat. abans no pugui haver-hi algun accident. També perquè el consistori es plantegi si cal aturar el servei d'alta velocitat (TAV per exigir les mesures pertinents.

Cal recordar que fa uns mesos els Bombers van fer públiques diferents mancances de seguretat per poder accedir al túnel del tren. Ho van fer en un acte on van penjar 30 crespons negres. Es tracta d'una acció de protesta que es fa cada dia 18 en record del dia d'inici de les obre eternes que afecten el parc Central des de fa pràcticament vuit anys i mig. Els crespons serveixen com a protestar. En un altre acte per penjar crespons, s'hi va convidar la Federació d'Associacions de Veïns, que ara és qui donar suport en la recollida firmes.

Precisament avui hi ha una nova convocatòria per penjar els crespons de protesta. En aquesta ocasió, l'Associació de Veïns ha volgut convidar a col·locar els següents 31 crespons «al col·lectiu de periodistes i professionals de la comunicació de Girona». Segons l'entitat veïnal hi ha molts periodistes que «durant els darrers més de 8 anys que portem d'obres que ens han escoltat i han fet ressò de les nostres reivindicacions».

L'Associació assegura que «sempre ens hem sentit amb suport en aquest aspecte i per tant crèiem que ja era hora de fer-los partícips, en aquest cas com a protagonistes». En l'acte hi seran presents difersnts professionals del món de la comunicació a títol personal i també el Col·legi de Periodistes de Girona. La penjada està convocada per a les sis de la tarda.