El vídeo dels acròbates Giang Brothers aconseguint el rècord Guinness mundial de pujada d'escales en equilibrir remuntant els 90 graons de l'escalinata de la Catedral de Girona ha esdevingut més que viral. El vídeo penjat a la pàgina oficial de Facebook Guinness World Record acumula prop de 12 milions de visualitzacions en poc més de 24 hores.

El perfil de Facebook oficial del Guinness World Record és només un dels que està compartint un vídeo cridat a rebre molts més milions de visites i convertir-se en una eina de promoció turística de la ciutat de Girona. Una televisió argentina també va compartir el vídeo i en poc temps ja l'havia visualitzat mig milió de persones.

L´escenari de l´escalinata de la Catedral identifica de ple la ciutat de Girona i, a més, un enllàs del vídeo dirigeix a la pàgina web oficial del rècord Guinness on apareix el nom de Girona.

El Giang Brothers van trigar 52 segons a remuntar els 90 graons, en una prova organitzada pel Gran Circ de Nadal de Girona dins el programa d'actes del 600 aniversari de la Nau Gòtica de la Catedral de Girona.