L'Ajuntament de Girona ha donat el tret de sortida a una nova edició dels pressupostos participats. Enguany, la consulta electrònica es farà de l'1 al 13 de juny. Dijous al vespre es va reunir la comissió mixta per tal d'aprovar el calendari.

A finals de gener s'enviarà el primer butlletí informatiu presentant el procés a totes les llars de la ciutat. Del 30 de gener al 12 de febrer, els veïns i veïnes podran posar en coneixement de l'Ajuntament les seves propostes a través del web específic dels pressupostos. A partir del 13 de febrer, i fins al dia 26, es farà la valoració de les propostes individuals per les associacions de veïns.

Del 27 de febrer al 9 de març tindran lloc les assemblees dels barris. En total, es faran 29 assemblees en les quals les associacions de veïns presentaran les seves propostes. De cada assemblea en sortiran un màxim de 5 projectes per a la millora del barri que seran valorats per l'Equip de Valoració Tècnica i Econòmica.

Posteriorment, aquests informes es traslladaran als barris en unes segones assemblees que es portaran a terme del 24 d'abril al 5 de maig, moment en què s'acabaran de definir els projectes. La consulta electrònica es farà de l'1 al 13 de juny.