n El projecte Missatgeria Sostenible ha millorat l'ocupabilitat de 34 persones en risc d'exclusió social i especials dificultats (trastorn mental sever i discapacitat intel·lectual). El nou servei està finançat per l'Obra Social la Caixa i executat pel Grup Èxit (aliança empresarial entre la Fundació Ramon Noguera, Ecosol, empresa d'inserció de Càritas Diocesana de Girona i Fundació Drissa).

Els resultats confirmen l'encert d'aquesta nova iniciativa encaminada a oferir noves oportunitats en aquest sector. El projecte ha posat a l'abast d'aquestes persones un itinerari que es divideix en tres fases complementàries; la primera és la creació d'una nova línia d'activitat de treball protegit de missatgeria sostenible; la segona és la formació en grups mixtos amb la participació de persones procedents de les entitats i on ja s'hi han realitzat dos cursos d'operacions bàsiques de missatgeria; i la tercera fase consta d'un itinerari personalitzat cap a la inserció laboral de 34 persones.

En els últims sis mesos, 17 persones han aconseguit contracte laboral, 12 en una empresa ordinària i cinc persones, en treball protegit en la nova línia d'activitat de missatgeria sostenible, una de les apostes inovadores d'Ecosol i Grup Èxit per combatre l'exclusió social.