El Palau Firal de Girona acollirà el 21 i 22 de gener de 2017 la Fira 17000sports, que té l'expectativa de rebre entre 5.000 i 7000 visitants. Els organitzadors són AKcelona Grup, representants per Dani Gual i Javi Salamero. Els mateixos impulsors van ser els encarregats de liderar la presentació i explicar els eixos principals de la Fira així com totes les accions que s´hi durien a terme.

La Fira 17000sports comptarà, a més d´una exposició comercial que aplegarà més d'una cinquantena d'empreses, clubs i entitats de vàries tipologies i modalitats esportives, amb una gran varietat d´activitats i accions que fomentaran la participació de tota la ciutat. Alguns exemples són la cursa popular que organitzarà Esports Parra i el torneig de pàdel a càrrec de X3 Club Padel and Fitness. L'atleta olímpic Àngel Mullera participarà en un entrenament per a la cursa, uns dies abans.

També comptaran amb exhibicions de fitness i culturisme, així com una masterclass de zumba i simuladors de realitat virtual de motociclisme, entre d´altres.

Un dels punts forts de la fira seran les ponències que realitzaran alguns esportistes de renom, com és el cas de Núria Picas, campiona de l´Ultra Trail World Tour durant el 2014-2015, Xavi Verdaguer, fisioterapeuta i divulgador científic i Pep Marí cap del departament de psicologia del Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat. També Inés Arreghini. propietària de l'empresa Arregon Pilates Equipment, i el fisioculturista Paco Mula.

La directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, va recordar que la ciutat aposta per la cultura esportiva i per posicionar la ciutat com a destinació de turisme esportiu.

La Fira 17000 sports comptarà amb el suport com a patrocinador oficial de Montepio i d'Autopodium Girona que tindrà el vehicle Nou Amarok exposat a la mateixa fira com a novetat, a més d'altres models i on tots els clients que vulguin podran fer una prova dinàmica durant la setmana posterior a la celebració de la Fira. També compta amb la col·laboració de Volcano Grup com a Agència de comunicació oficial de la Fira de l'esport i Diari de Girona és un dels col·laboradors oficials.