La 32a edició del Lleuresport obrirà les seves portes el dia 23 de desembre tot ampliant la seva oferta, especialment per als joves. El parc comptarà amb la zona Lleuresport Teen, especialment destinada als joves d'entre dotze i quinze anys.

El parc, organitzat pel GEiEG i l'Ajuntament, comptarà amb 34 activitats, entre les quals hi haurà un concurs de selfies (amb una bicicleta com a premi), jocs tradicionals esportius catalans amb la col·laboració d'Òmnium Cultural, un taller de grafitis per a joves, un taller de música electrònica, l'ampliació del taller de robòtica i un circuit d'aventura pel sostre del pavelló, enter altres novetats. A més, oferirà amb un espai perquè les ONG de la ciutat puguin difondre les seves activitats i es recollirà menjar per al Banc dels Aliments. El parc incrementarà el nombre de persones treballant, tot passant de 56 a 64.

El president del GEiEG, Francesc Cayuela, va destacar que han fet un esforç per augmentar l'oferta i la qualitat del parc sense augmentar els preus. El dia 23, a més, serà la jornada econòmica, amb una entrada que costarà dos euros. El Lleuresport estarà obert també els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener.