La Universitat de Gironaque actua al campus del Barri Vell de la ciutat.

Segons el comunicat que ha fet extensiu a l'alumnat, hauria gravat alumnes al bany. D'altra banda, també denuncien que una altra estudiant fa uns dies va patir "un intent d'agressió" als voltants de Sant Domènec.

Des de la UdG, la responsable de comunicació, en declaracions a RAC1 ha assegurat que la universitat ha extremat la seguretat al centre. També afirma que estan coordinats amb la Policia Municipal de Girona i els Mossos d'Esquadra, per incrementar la vigilància a la zona i està amatents.

El correu electrònic a més especifica l'aspecte del presumpte assetjador que ronda per la zona de Sant Domènec. En concret, el descriu com un home "de complexió normal, d´uns 35 anys, no gaire alt, amb cabell castany fosc, ulleres i vestit amb roba fosca".

El sospitós actuaria al tercer pis de la Facultat de Turisme i simula que espera algú.

Els episodis s'haurien repetit en almenys tres vegades, dues en els lavabos i un tercer seria un cas d'intent d'agressió als voltants del Barri Vell.

Aquesta situació ha provocat la reacció de por de l'alumnat, que passa, segons informa la Vanguardia, perquè alguns estudiants optin per anar en grup quan surten de classe.

La sensació de por ha provocat que les xarxes socials comencin a anar plenes del tema. Un dels llocs on s'expliquen possibles casos és l'Informer de la Udg que té el seu altaveu a Facebook.