Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir al migdia el presumpte autor d'una agressió sexual a la ciutat de Girona. Els fets haurien tingut lloc durant la matinada de dissabte al mig d'un carrer del cèntric barri de l'Eixample. Es tracta d'un veí de la ciutat de 27 anys i de nacionalitat equatoriana, amb antecedents policials per fets similars.

El sospitós va ser arrestat al seu domicili i la policia l'imputa un delicte d'agressió sexual. Segons la policia, l'home havia estat a la presó i compta amb antecedents per alguns fets similars. En aquests moments estava en règim de tercer grau.

Assalt de matinada

La víctima va ser una dona que es trobava passejant sola la matinada de dissabte per un dels carrers del barri quan va ser assaltada per un home. L'assaltant, segons va denunciar l'afectada, la va obligar a practicar-li una fel·lació en ple carrer. Després d'agredir-la sexualment, l'home va fugir a corre-cuita del lloc sense deixar ni rastre, segons va avançar dimarts El Periódico.

La dona, que hauria quedat ben atemorida, no va denunciar els fets a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Girona fins l'endemà, és a dir, diumenge al matí, al cap d'unes hores que es produïssin els fets.