La regidora gironina Concepció Veray ha estat nomenada assessora del PP a la Diputació de Barcelona. Veray va ser nomenada per decret de presidència el 22 de novembre, però amb efectes retroactius des del 31 d'octubre. Se li ha assignat un nivell retributiu 5, cosa que suposarà un sou de 3.540,68 euros bruts mensuals repartits en catorze pagues. Veray, que continuarà com a regidora a l'Ajuntament de Girona, s'encarregarà de donar suport als regidors i diputats del PP a Barcelona, i portarà sobretot qüestions relacionades amb les xarxes socials. Es tracta de la segona gironina que durant aquest mandat entra com a assessora a la Diputació de Barcelona, després que fa uns mesos ERC nomenés Pia Bosch.

A nivell professional, Veray es defineix com a assessora de comunicació, i de fet ja havia assessorat el PP a la Diputació de Barcelona entre els anys 2000 i 2003, tot i que ho va deixar quan va començar a fer carrera política. Ha estat portaveu del PP a l'Ajuntament de Girona des de 2003, essent actualment la única regidora del partit al consistori. També és la representant popular al Consell Comarcal del Gironès, entitat de la qual va ser vicepresidenta l'any 2011. Anteriorment també havia estat diputada al Congrés per Girona entre 2011 i 2015 després d'aconseguir un resultat històric per als populars a la demarcació, càrrec que no va aconseguir renovar en les eleccions del desembre de l'any passat ni en la repetició del mes de juny.

Veray també ha exercit nombrosos càrrecs dins del PP gironí. Va ser presidenta provincial entre 2004 i 2007, mentre que anteriorment havia etat també presidenta de les Noves Generacions. A partir de 2012 es va encarregar de coordinar la Comunicació i va ser secretària de l'Àrea de Relacions Institucionals del partit a Girona.

Veray, doncs, se suma a Pia Bosch en la seva tasca com a assessora a la Diputació barcelonina. Bosch, que havia estat portaveu del PSC a Girona, va abandonar els socialistes per integrar-se a MES, que després faria coalició amb ERC a les municipals. Esquerra va nomenar Bosch assessora del seu grup a la Diputació de Barcelona ara fa un any, amb la mateixa categoria que Veray. Al juliol, però, la van ascendir i va passar a ser assessora de l'àrea de Presidència amb un sou de 4.689, 29 euros.