n Girona ha organitzat més de 250 activitats fins el 8 de gener per tal de celebrar el Nadal. L'Ajuntament vol seguir donant cada cop més protagonisme als barris, i per això el patge reial arribarà enguany a més indrets que mai. A més, durant tots aquests dies també es podrà gaudir de propostes consolidades com els tallers de fanalets i tions, la cursa de Sant Silvestre, activitats als museus o el Lleuresport.

A banda de les activitats tradicionals, n'hi ha de més recents que ja s'estan fent un lloc en l'agenda festiva de la ciutat, com el Girona Street Food Market, que es farà el 17 de desembre al carrer Migdia, o la Gran Cavalcada dels Patges Eugenials, el 4 de gener. La setzena Biennal del Pessebre Català, que s'inaugura avui i que portara més de cent diorames en diferents escenaris del Barri Vell, serà un dels grans atractius d'aquestes festes.

La regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana, va destacar ahir també el bon funcionament de les llums de Nadal, que es van inaugurar ara fa una setmana i que tenen com a obectiu «promocionar els barris on hi ha un teixit comercial considerable, per tal de dinamitzar-los» i també atraure un major nombre de visitants de fora. En aquest sentit, es va mostrar oberta a estudiar, de cara a l'any que ve, la possible instal·lació de llums a algun tram del carrer de la Rutlla, tal com volen els comerciants.