Sarrià de Ter ha presentat una àmplia programació nadalenca amb activitats des de la setmana que ve fins al 8 de gener. Tallers, concerts, quines, Pastorets i el campament i cavacalcada reial seran algunes de les més destacades.

El Nadal a Sarrià començarà el dimecres 7 de desembre amb la Quina Picant, organitzada per la UES. Tot seguit, els dies 12 i 14 es faran tallers nadalencs a la biblioteca, per aprendre a fer pessebres de xocolata i postals de Nadal. El dia 17 hi haurà un concert dels Cantaires de Sarrià, així com el tió del Pla de l´Horta i la quina de Nadal de l´ATV. El 18 de desembre serà el torn de la Cursa de Sant Silvestre, així com el Festival de Nadal del Club Gimnàstica Rítmica. El dia 22 es podrà veure el Festival de Nadal de l´Escola Montserrat, mentre que el 28 de desembre serà el torn del Club de Patinatge. Els dies 25 i 26 hi haurà la Quina de Nadal de la UES, i els Pastorets es podran veure el 26 i 30 de desembre i el 8 de gener. El carter reial arribarà al Pla dels Vinyers el 30 de desembre, i el dia 31 hi haurà la tradicional revetlla de Cap d´Any.

Per començar el gener, els dies 1 i 6 hi haurà quina de Nadal un altre cop, i a la biblioteca es faran tallers de fanalets els dies 2 i 3. El 4 hi haurà una cantada de nadales, mentre que la biblioteca també rebrà la visita del patge Fumera. El campament reial s´instal·larà el dia 5 de quatre a sis de la tarda i la cavalcada tindrà lloc de sis a vuit del vespre. Per acabar, es farà una recepció de ses Majestats i el Mag Magí al balcó de l´Ajuntament.