n L'Espai Gironès impulsa una campanya per incentivar el voluntariat en col·laboració amb divuit entitats i ONG. L'objectiu de la campanya batejada com «L'Espai del Temps. Aquest Nadal dóna temps als que més ho necessitin» és que el màxim de persones que ho desitgin «donin» minuts a accions d'aquestes entitats amb la seixantenta d'activitats que aquestes proposen. Hi ha des de reforestar boscos o passejar animals d'una protectora fins a passar estones amb gent gran d'una residència. Els interessats es poden inscriure al centre comercial de Salt, en un espai habilitat a la planta baixa. Es demana un tremps mínim de seixanta minuts de «donació».

Les entitats que hi col·laboren són: Les Vetes i Nostra Llar de Salt; Mas Moner de Llagostera; el Centre Geriàtric Maria Gay de Girona; el Casal dels Infants de Salt; el Centre Educatiu de Montilivi de Girona; la Plataforma Educativa de Salt; la Fundació Catalunya La Pedrera; Càritas Girona; la Fundació Privada Banc dels Aliments ; Terra Viva d´Olot; APAPE del Pla de l'Estany; APNAE; Fundació Mona de Riudellots de la Selva; l'Associació de Naturalistes de Girona; i l'Associació la Sorellona. També hi col·labora l'Ajuntament de Salt, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya.

Com cada any, l'acció soldària de Nadal de l'Espai Gironès té padrins d'excepció. Enguany són: La productora i directora de cinema Issona Passola, el cantant i model Roger Berruezo, l'humorista Pep Plaza i la cantant Elena Gadel. Tots demanen destinar el nostre temps a ajudar els altres.