n Veïns de la plaça Poeta Marquina han demanat a l'Ajuntament de Girona que clausuri el parc infantil que hi ha, ja que no reuneix «les mínimes condicions de salubritat». Els residents a la zona es mostren molestos davant la «incompetència» de l'Ajuntament a l'hora de mantenir neta la plaça, ja que habitualment està plena d'excrements d'ocells. Per això, a banda de l'escrit, han enviat un dossier amb 35 fotografies a l'Ajuntament.

Per als veïns, l'estat de la plaça és «lamentable» i el consideren «una vergonya», a banda de denotar una «absoluta incompetència» per part de l'Ajuntament. «És anti-higiènic i és una falta de respecte monumental que ja fa massa temps que dura», es queixen. En aquest sentit, demanen als representants municipals que facin una inspecció sanitària al parc infantil, ja que estan convençuts que no reuneix les mínimes condicions de salubritat. «El parc infantil hauria de ser clausurat. Vostès deixarien jugar els seus fills entre els excrements d'un galliner?», es pregunten en la missiva.

En aquest sentit, conviden els polítics a visitar el parc i a adonar-se que els excrements són per tot arreu: «La merda és fora del parc, dins del parc, dins del sorral, damunt la valla», indiquen. I afegeixen, dirigint-se als representants municipals: «S'atrevirien a fer un discurs cap a les sis del vespre sota algun dels plàtans de la plaça? No facin la prova. Als veïns més d'un cop se'ns han cagat a sobre. I als conductors, i als turistes».