El matrimoni nordamericà que va conviure un mes i mig amb el cadàver del seu fill en un pis de Girona ha desaparegut. Caleb Hopkins, de 8 anys, va morir a finals de 2015 a causa d'una asma crònica. Els seus pares, Bruce i Schrell, tot i conèixeer la malaltia, no el van portar el metge. Un cop mort tampoc ho van comunicar a ningú, fins i tot ho van amagar als altres dos fills. La situació es va allargar prop de 100 dies. Ara la Fiscalia acusa el matrimoni Hopkins d'homicidi imprudent, però ningú sap on paren.

Segons avança avui El Periódico, des de l'estiu -quan van intentar trobar-los per saber què volien fer amb el cadàver del nen- ha estat impossible contactar amb ells. Abans, havien fet alguna visita als seus fills grans, la custòdia dels quals va recaure en la a Direcció General d´Atenció a la Infància i l´Adolescència, i que estan en un centre de Girona. Tampoc allà fa mesos que no en saben res.

Les mateixes fonts apunten que van buscar Bruce Hopkins a Tarragona, en una empresa en la que hauria treballat, i també a Riba-roja de Túria (València), on hauria viscut un temps. Però les pistes s'acaben aquí, ja que un veí d'aquest poble hauria dit a la policia local que la parella havia tornat als EUA.