El claustre de la Diputació acull la 58a Exposició Filatèlica de les Fires i Festes de Sant Narcís commemora els 120 anys de servei de l'agència de transport Corcoy (1896-2016), l'empresa familiar gironina de paqueteria més antiga de la província.

L'exposició consta de 24 plafons, en els quals s'exhibeixen cinc col·leccions privades d'alt nivell. En destaca, especialment, la «Col·lecció de cartes complicades» de Xavier Andreu, que recull tot un seguit de cartes que varen tenir un recorregut llarg i complicat abans d'arribar a destí i que és un homenatge a la feina i l'esforç fet pels professionals de correus. A partir del 29 d'octubre, l'exposició s'ampliarà amb 46 plafons més que ocuparan un espai complementari: el saló de plens de l'Ajuntament de Girona.

Així mateix, demà, coincidint amb la festivitat de Sant Narcís, de les dotze del migdia a les dues de la tarda, a la Diputació hi haurà un funcionari de Correus que recepcionarà totes les cartes que es vulguin enviar i que estiguin ja franquejades (que portin el segell posat). El funcionari utilitzarà un mata-segells commemoratiu dels 120 anys de Transports Corcoy.

La Societat Filatèlica Gironina es va crear l'any 1952. Des de llavors, coincidint amb les Fires, ha organitzat i promogut anualment l'exposició filatèlica i l'edició de segells i mata-segells dedicats a efemèrides, personatges il·lustres i monuments gironins. L'any 1997 el claustre de la Diputació va acollir l'exposició per primer cop, i, des de llavors, ho ha continuat fent ininterrompudament.