Un any més, el Consell Comarcal del Gironès, juntament amb els ajuntaments de 21 municipis de la comarca, han organitzat conjuntament el «Bus de Nit» de les Fires, per tal que els joves puguin desplaçar-se amb transport públic a la capital.

D'aquesta manera, les empreses Teisa, Sarfa, Roca, Ampsa i TMG cobriran un total de vuit línies diferents que passaran per Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Flaçà, Fornells de la Selva, Girona, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Martí Vell, Sant Julià de Ramis, Sant Joan de Mollet, Sant Jordi Desvalls, Sarrià de Ter, Vilablareix i Viladasens. L'any passat, el Bus de nit va transportar un total de 8.745 joves, una xifra que el Consell espera augmentar aquest any.

Com cada any, els joves es poden dirigir als seus ajuntaments per demanar els tiquets de descompte que els permetran desplaçar-se de forma més econòmica.

En algunes rutes s'aplicarà un 50% de descompte del preu del bitllet diari; en d'altres costa un euro amb tiquet de descompte (dos si es compra al bus) i en la darrera ruta el preu és d'1,5 euros si es va a buscar a l'Ajuntament i 2,5 si s'adquireix en el mateix vehicle.