Salt reurbanitzarÓ un tram del carrer └ngel GuimerÓ

18.10.2016 | 06:30
El tram del carrer └ngel GuimerÓ que es reurbanitzarÓ

L'Ajuntament de Salt reurbanitzarà una part del carrer Àngel Guimerà, entre Pacheco i Picasso, per tal de millorar-ne l'accessibilitat i ampliar la superfície dedicada als vianants. El cost de l'obra, que són 60.480 euros, s'inclou dins del projecte Salt 70, impulsat per la Generalitat.

Segons ha explicat el regidor d'Entorn Urbà, Àlex Barceló (ERC), l'actuació consistirà en resituar els aparcaments, ampliar la vorera per tal que els vianants tinguin més espai i separar els arbres dels edificis, ja que alguns veïns s'han queixat que els produeixen molèsties. Tot plegat s'aconseguirà sense perdre places d'aparcament, ja que, segons ha explicat Barceló, desapareixerà el carril de retorn i es posaran els aparcaments en bateria inveresa. D'aquesta manera, es podrà esponjar l'espai i fer la vorera més àmplia.

De moment, l'Ajuntament ha aprovat ja la memòria valorada de les obres, elaborada pels serveis tècnics municipals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema