La vuitena edició del Shopp out solidari que organitza la Fundació Ramon Noguera a Girona ha tornat a superar els 40.000 visitants. Aquest espai on es poden trobar peces de roba de primeres marques amb grans descomptes, i que dóna una part dels beneficis a la fundació que ajuda els discapacitats intel·lectuals, ha augmentat cada edició el nombre de visitants, així com el de marques que s'hi comercialitzen.

Per a la gerent de la Fundació Ramon Noguera i organitzadora del Shopp out, Pepita Perich, és molt important mantenir una xifra tan alta de públic cada any. Perich, de fet, assegura que, quan van celebrar la primera edició ara fa vuit anys, era "inimaginable" assolir la quantitat de públic que han aconseguit.

De les tres marques que es podien trobar al primer Shopp out, l'any 2008, s'ha passat a més de 40 el 2016. Aquesta és una de les raons que expliquen la solidesa i consolidació d'aquesta fira, segons Perich. "Les grans firmes aposten per aquest projecte, i això és fruit de la feina ben feta", assegura.

En aquest sentit, Perich assenyala que el fet que s'hagi convertit en un referent per a molta gent "fa que cada any pensi a renovar i millorar l'esdeveniment".