L'Associació de Veïns del Barri de Sant Narcís de Girona ha anunciat que els trenta crespons negres que es van col·locant mensualment per denunciar la degradació del Parc Central i per reclamar la finalització dels treballs, els posaran els membres del parc de Bombers de Girona. Es farà el 18 d'octubre.

Segons han explicat, l'elecció és pel fert que són uns "gironins afectats doblement per les obres de TAV. Afectats com la resta de ciutadans de Girona pels constants incompliments i alhora afectats com a membres d'un dels cossos de seguretat de la Generalitat de Catalunya, de fet ells són de facto els primers que han d'entrar a l'estació en cas d'emergència".

La decisió de penjar crespons negre va començar el 18 d'agost. Aleshores, feia just vuit any de l'inici de les obres. Es van posar 2.922 crespons a les tanques que encercles els treballs del TAV. Un per cada dia d'obres. Aquell dia hi van anar-hi també representants municipals. Inclosa l'alcaldessa, Marta Madrenas. Trenta-un dies després, va ser el col·lectiu de Dones de Sant Narcís, l'entitat encarregada de seguir la protesta i va penjar els 31 crespons corresponents.