La zona firal de la Devesa de Girona ja acull tres fires simultàniament. El triplet el formen el consolidat Firatast -que ja va obrir dijous-, la sisensa edició de la fira de manualitats i oci creatiu Interquilt i la gran novetat d'aquest any, Girocòmic, un saló dedicat exclusivament al món del còmic. La gran particularitat és que l'entrada és única i serveix per saltar d'una fira a l'altra i a l'altra.

Firatast, que els dos primer dies obria a les sis de la tarda, avui i demà obre a les dotze del migdia. De fet, es preveu que seran els dies forts i s'ofereix la possibilitat de reservar taula trucant al telèfon 639 62 82 18. A l'interior del Palau de fires hi ha una trentena d'estands que ofereixen 300 tastets diferents. A més hi ha diferents activitats infantils.

Respecte al saló del còmic, a més dels expostitors comercials on comprar productes, avui diferents autors seran al certamen per firmar les seves obres: Esteban Maroto, Marcos Martín, Giorgia Marras, M. Ossorno & J. Rodríguez, Cels Piñol i Carles Ponsí. Avui a més hi haurà l'estrena de la projecció Torpedo (19.30 hores).

Finalment, també hi ha la fira de l'oci creatiu, les manualitats i les labors, Interquilt. A més de la zona amb expositors comercials hi ha exposicions de patchwork amb mostres internacionals, labors i activitats variades com tallers i demostracions.