La neteja extra al parc de la Devesa després del festival de música elèctrònica "Escape in the Park" va costar a l'Ajuntament de Girona 462 euros. Fonts municpals han explicat que els responsables de l'esdeveniment van deixar la zona bastant neta però que tot i així es va contractar un servei de neteja extra per deixar l'espai impecable, tal com hauria de ser si no hi hagués hagut la celebració de l'esdeveniment. Es van haver de repassar sobretot racons on es va constatar que hi havia restes de participants al concert celebrat la nit del 7 d'agost. L'Ajuntament de Girona va contractar la Fundació Privada Mas Xirgu perquè executés aquest servei especial.

Actualment, la normativa no permet especificament sancions per aquelles activitats que no queden prou netes. Això no afecta només l'organització d'esdeveniments musicals o culturals, sinó també les parades del mercat dels marxants de la Devesa o fins i tot les festes majors dels barris, que organitzen les associacions de veïns.

El festival va causar rebombori perquè se celebrava en un paratge declarat Bé Cultural d'Interès Nacional, va durar unes dotze hores i alguns residents propers al lloc de celebració de l'esdeveniment van trucar a la policia municipal perquè sentien molt de soroll a la nit, tot i que, segons el consistori en cap moment es va superar el volum de so legal establert, segons els seus aparells mesuradors. La jornada va aplegar unes 4.000 persones.