L'Ajuntament de Girona ha invertit gairebé 85.000 euros aquest estiu en una sèrie de millores a diferents instal·lacions esportives municipals. Aquestes actuacions s'han portat a terme a banda de les accions de manteniment preventiu i correctiu per a la posada a punt dels pavellons i les piscines de la ciutat, que es fan cada anys entre els mesos de juny i setembre.

Les intervencions més importants han tingut lloc al Pavelló Municipal Girona-Fontajau, on s'han destinat 46.384,64 euros per reforçar el sostre de la pista central, impermeabilitzar la sala tècnica i instal·lar un sistema de climatització a les oficines del Servei Municipal d'Esports.

Al Pavelló de Palau 2, d'altra banda, s'han fet diverses obres per adaptar les instal·lacions a la normativa de l'OK Lliga. En concret, s'ha instal·lat un túnel per a la sortida dels jugadors, noves banquetes i una barana de la grada principal amb plaques de policarbonat per a una millor visió dels partits. També s'ha augmentat el nombre de seients per als espectadors i s'ha millorat l'enllumenat de la pista.

Finalment, també s'han millorat les instal·lacions esportives d'algunes escoles.