L'Ajuntament de Salt limitarà la velocitat a 30 quilòmetres per hora a un tram del carrer Major. La restricció s'aplicarà entre els trams compresos entre el passeig Marquès de Camps i la travessera Santa Eugènia. Aquesta nova mesura s'emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i ve acompanyada d'altres iniciatives, com ara la instal·lació de nous aparcaments per a bicicletes als punts següents: a plaça del Teatre, el Barri Vell, davant d'El Canal, a la plaça del Veïnat i als carrers Rafel Masó i Pintor Fortuny.

A més, el consistori portarà a terme millores a la senyalització de les interseccions dels carrers que tenen carril bici (St. Dionís/St. Antoni i Pep Vetura/Roca Delpech).

A més, avui, com a activitat central de la campanya, l'Ajuntament de Salt i l'entitat Mou-te amb Bici organitzen una sortida amb bicicleta per l'entorn de Salt. El punt de trobada serà davant l'Ajuntament (pl. Lluís Companys) a les 10 del matí i el recorregut, de dificultat baixa/mitjana, serà de dues hores aproximadament. De cara als propers dies, Mou-te en Bici també ha programat diverses sessions al cinema Truffaut, on es podran veure pel·lícules com Ladrón de bicicletasLa bicicleta de Pekín.