La plataforma Mou-te en Bici considera "insegur" un dels trams del carril bici projectats per sota del viaducte. Concretament, l'entitat es va referir ahir al tram que va de la plaça Poeta Marquina fins a la ronda Ferran Puig, trajecte on veuen "punts conflictius" principalment perquè el carril passa entremig dels aparcaments de cotxes i aquests han de creuar-lo per poder estacionar.

Segons Mou-te en Bici, això suposa un risc per a la seguretat de les bicicletes, i més tenint en compte que han de compartir la via amb els peatons. Segons va indicar ahir el president de la plataforma, Xavier Corominas, "la normativa especifica que en trams així les bicicletes han de tenir preferència".

En aquest sentit, l'entitat està preparant un informe per identificar concretament "els punts conflictius" i per "plantejar propostes" que ajudin a resoldre les seves demandes.

Entre aquestes peticions hi ha la de desplaçar el carril bici per un altre recorregut més segur, o també eliminar aparcaments. "Hem detectat que hi ha vehicles que aparquen malament i envaeixen el carril", va assenyalar el responsable de l'entitat.