El fiscal demana una pena de 17 anys i 10 mesos de presó per a Dave Verbist, l'home que va confessar haver estrangulat i esquarterat una dona en un pis de Girona. Segons l'acusació pública, el processat va enrotllar un cable al voltant del coll de la víctima i la va asfixiar. Ho va fer aprofitant que es trobaven sols a l'habitació de l'habitatge que ell tenia llogat al carrer Pare Coll.

Tot i que el crim va tenir lloc l'octubre del 2013, el cadàver no es va trobar fins al juliol de l'any següent perquè l'acusat, amb l'ajuda del seu company de pis, va repartir el cos en bosses d'escombraries i el va llançar a diferents zones boscoses al voltant de ciutat.

El fiscal acusa Verbist d'un delicte d'assassinat i un altre de profanació de cadàver. Per al com?pany de pis, Doramas Sánchez, sol·licita una condemna de 3 anys i 4 mesos de presó per encobriment i profanació de cadàver. L'Audiència de Madrid ja ha condemnat Verbist a 25 anys de presó per estrangular i cremar una turista danesa el juny del 2014.