La policia local de Sarrià de Ter va poder identificar la setmana passada el responsable de la crema de cinc contenidors al passeig Mossèn Cinto Verdaguer durant la passada Festa Major que finalment en va reconèixer l'autoria. L'actuació va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana, que va ser decisiva per enxampar l'autor. Aquesta acció incívica va suposar desperfectes per valor de més de 5.000 euros, sense parlar del perill que el foc podia suposar per l'entorn.

La policia ja s'ha posat en contacte amb la família del responsable, que és menor d'edat i ha mostrat voluntat de col·laboració. També s'ha iniciat l'expedient sancionador preceptiu.

D'altra banda, fonts de la policia han explicat que des de dimecres passat, dia 21 de setembre, el cos de policia local ha estrenat uniformes adequats a la imatge general dels cossos de policies locals de Catalunya. En concret, indiquen, s'assimila a l'uniforme de la Policia Municipal de Girona, que és el principal referent per a Sarrià i amb qui comparteixen diferents serveis i zones. Els uniformes consisteixen en uns pantalons negres i una camisa blau clar amb la part dels hombros fosca, i una gorra també fosca.