L'exalcale i actual regidor de la Bisbal d'Empordà "scar Aparicio és el nou coordinador de l'àrea d'Igualtat, Drets Socials, Treball, Joventut i Seguretat de l'Ajuntament de Girona tot substituint Ana Rodríguez. Aparicio, que serà càrrec de confiança socialista, cobrarà 48.500 euros.

Aparicio, que és advocat especialista en dret administratiu, va entrar com a regidor a la Bisbal l'any 1999, com a independent dins de la llista del PSC que llavors encapçalava Ramon Romaguera. En aquell moment es va ocupar de les regidories d'Administració i Règim Intern i Seguretat Ciutadana (1999-2003), mentre que més endavant es va ocupar també de Serveis Socials i Cultura (2003-2007). A finals de 2011 va aconseguir convertir-se en alcalde de la Bisbal gràcies a una moció de censura al republicà Lluís Sais. Per fer-ho, va comptar amb el suport de CiU -amb qui es va partir l'alcaldia- i PP. Aparicio va ser alcalde fins el 2014, moment en què va passar el relleu a Núria Anglada (CiU). Actualment és regidor a l'oposició amb Independents per la Bisbal-PSC i vicepresident de l'àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Baix Empordà.

A partir d'ara, Aparicio començarà a assessorar el grup municipal del PSC a Girona, i serà l'encarregat de traslladar al personal de l'àrea les directrius, peticions, demandes i informacions del grup municipal socialista.

A més a més, s'encarregarà de concretar el Pla de Govern 2015-2019 i el seguiment dels seus projectes amb l'objectiu que es compleixin tant els terminis fixats com l'execució de les directrius del grup municipal. Els regidors s'han mostrat molt satisfets per la incorporació d'Aparicio, a qui consideren una persona «d'alt valor i coneixement sobre les àrees de responsabilitat» de la formació socialista.