L'

actriu que aquests dies ha estat rodant The Legend of the Blue Sea a Girona és una de les estrelles més populars de Corea del Sud. I no només pel seu èxit professional, sinó també per la seva vida personal: el seu casament, l'any 2012, amb el banquer Choi Joon-hyuk es va convertir en un dels esdeveniments de l'any al país, amb més de 600 convidats que van incloure un llarg reguitzell de famosos. A més, va ser la primera actriu coreana en aparèixer a l'edició americana de la revista Vogue.

Jun Ji-hyun, també coneguda com a Gianna Jun, va començar la seva carrera com a model d'anuncis i actriu de televisió. Va debutar en el film White Valentine l'any 1999, però no seria fins un any després que la seva aparició en un anunci de Samsung la convertiria en una de les cares més populars del seu país.

La pel·lícula que la va consagrar com una de les actrius emegents de Corea va ser My Sassy Girl, l'any 2001, que es va convertir en un èxit rotund a tot Àsia i una de les pel·lícules més taquilleres de la història del país. A més, també ha treballat a Hollywood, en pel·lícules com Blood: The Last Vampire i A Man Who Was Superman. De tornada al seu país, va protagonitzar The Berlin File i va tornar a la televisió amb My love from the star, que es va convertir en un èxit absolut.

Més enllà de la seva carrera com a actriu, Jun és un dels rostres més populars en els anuncis nordcoreans, d'on provenen bona part dels seus ingressos. Aquest any s'ha convertit en mare per primera vegada, i aquest rodatge ha suposat la seva tornada a la feina.